چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
کد خبر: 371213

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی،مرکزی و جنوبی؛ احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه رسالت، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اعلام آماده بارش در استان‌های غربی،مرکزی و جنوبی؛ آخرین وضعیت جوی در روزهای آینده را تشریح کرد و نسبت به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی کشور هشدار داد.

حسین ظفری سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور درباره هشدارهای بارش های سیل آسا در کشور اظهار کرد: براساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی جدید از سه شنبه هفته جاری وارد کشور شده و تا پایان روز جمعه چهاردهم اردیبهشت‌ماه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود:سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است و به همین دلیل استانهای مختلفی که متاثر از این سامانه بارشی هستند در حالت آماده باش قرار دارند. این سامانه بارشی مخاطراتی مانند رگبار شدید باران، رعد وبرق،ورزش باد شدید و در برخی نقاط گرد و خاک و رخداد تگرگ را ممکن است به همراه داشته باشد.

وی ادامه داد:سامانه روزهای سه شنبه در استان‌های کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان فعال خواهد بود و به همین دلیل مدیریت بحران استان‌های اشاره شده در حالت آماده باش قرار دارند و دستگاه ها و تجهیزات نیز فراهم شده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: روزچهارشنبه سامانه بارشی استان‌های کرمانشاه، ایلام،خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویر احمد،چهارمحال بختیاری،جنوب و غرب استان اصفهان، نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت ثاتیر قرار می دهد. هم استان‌ها نامبرده شده و استان های مجاور و معین این آمادگی را دارند که ماشین آلات تجهیزات را فراهم کرده اند و اطلاع رسانی ها از طریق استانداری ها و صدا سیما و رسانه ها انجام شده است.

ظفری عنوان کرد: روز جمعه استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه،لرستان، ایلام، خوزستان،همدان، مرکزی،اصفهان ،خراسان رضوی و جنوبی و نیمه غربی سمنان،ارتفاعات و دامنه های استانهای البرز و تهران تحت تاثیر قرار می گیرند و یک وسعت گسترده تمام کشور را در روز جمعه تحت تاثیر قرار می‌دهد و به همین دلیل احتمال اینکه جاده ها لغزنده و معابر دچار آبگرفتگی شوند وجود دارد. همچنین احتمال سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی نیز وجود دارد. در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را داریم و متاسفانه این صاعقه می تواند خطرناک باشد و هشدار می دهیم به افرادی که در بلندی ها و ارتفاعات حضور دارند و عشایر که دقت لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: در مناطقی شاهد باد شدید خواهیم بود احتمال وارد شدن خسارات به سازه های موقت و داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی وجود دارد و از طرفی هم ممکن است در ناوگان حمل و نقل اختلال به وجود آید.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در توصیه ای به مردم گفت: سازمان مدیریت بحران کشور و مدیریت بحران استان ها درحالت آماده باش قرار دارند و از مردم می خواهیم در حاشیه های رودخانه هایی که احتمال طغیان آنها وجود دارند قرار نگیرند و توقف نکنند و از رفتن به ارتفاعات و کوهنوردی خودداری کنند. همچنین عشایر از چرای دام ها در ارتفاعات خوداری کنند.کشاورزان نیز تدابیر لازم را برای محصولات کشاورزی خود داشته باشند تا خسارات احتمالی کمتر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha